Velkommen til 
Atferdssenter for smådyr

Velkommen til denne siden hvor du kan få informasjon om produkter og tjenester eller lese fagstoff om atferd. Om du er interessert i hund eller katt, kanin eller burfugl, så vil du finne noe interessant.

Atferdssenteret tilbyr atferdskonsultasjoner for selskapsdyr, privattimer hjemme eller på senteret, foredrag, kurser og atferdstester. Den 1.oktober 2015 ble jeg deleier i en ny dyreklinikk, Nedre Glomma dyreklinikk , sammen med veterinær Ida Løvland, der fokuset er både på helse og atferd. Jeg fremdeles tilgjengelig til atferdstimer ved Moss Dyreklinikk, ved Råde Hund, og til hjemmebesøk i tillegg til på klinikken, som ligger like ved Østfoldhallen, Dikeveien 34 er adressen. Jeg samarbeider fremdeles ganske tett med  Carola Brusevold fra Råde Hund og Anna Bjurgård Compton  fra Compton’s Harmony Dyretrening  i forhold til atferdskurs og konsultasjoner, så om du ikke treffer meg på telefon i en hektisk periode, vil de være tilgjengelig for å hjelpe til.

Visjonen med atferdssenteret er å tilby hjelp til familier som ønsker å leve i harmoni med dyret sitt, uansett problemstilling og utgangspunkt. Når det er hunden eller kattens atferd som skal endres, bruker vi gjennomprøvde, trygge, effektive og positive treningsmetoder.

 

Vennlig hilsen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.